Stacks Image 246
Iredale Mineral Cosmetics werd opgericht door Jane Iredale. Zij kwam als eerste op de markt in de esthetische industrie met een volledige make-up lijn gebaseerd op mineralen. Ze was de eerste om artsen een make-up lijn aan te bieden die goed is voor de huid. Dankzij de natuurlijke en unieke samenstelling worden de producten aanbevolen door gerenommeerde plastische chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten.

Vanuit de filosofie dat de mooiste make-up een gezonde huid is, vormt alles wat Jane Iredale ontwikkelt een aanvulling op huidverzorging. De make-up van Jane Iredale is meer dan zomaar een verbetering van de traditionele make-up; het is een nieuwe technologie.

The Skin Care Makeup van Jane Iredale combineert de meest up-to-date kleuren met voordelen voor je huid die de traditionele make-ups alleen maar kunnen benijden:
I just wanted to let you know that I LOVE your products! I am 27 years old and have been battling problem skin for almost half my life!
B.C.
  • Het verstopt de poriën niet
  • Minimaal risico op allergieën
  • Alle producten werden getest op gevoeligheid
  • Breed spectrum UVB en UVA bescherming – tot SPF 30. UVA getest op Hoog
  • Ontstekingswerend, helpt geïrriteerde huid te kalmeren
  • Heel waterbestendig (FDA approval).
  • Volledige dekking voor huidaandoeningen zoals acné, acne rosacea en roodheid veroorzaakt door behandelingen zoals chemische peelings en laserbehandeling
  • Bevat geen talk of parabenen
  • Samengesteld uit inerte mineralen die geen bacteriën dragen
  • Producten worden niet getest op dieren.
De lijn van Jane is een hoogst verfijnde mengeling van mineralen en pigmenten die fijngestampt zijn. Hierbij worden technologieën en processen gehanteerd om microscopisch platte korrels te vormen. Deze korrels overlappen elkaar op de huid en vormen zo een filter waardoor de huid normaal kan ademen en functioneren terwijl ze beschermd wordt tegen vervuilende stoffen die door de lucht verspreid worden. De kracht van de mineralen is zo groot dat je je make-up zelden moet bijwerken. En omdat deze zijdeachtige poeders waterbestendig zijn, loopt de make-up niet uit en gaat hij niet in de plooitjes zitten, zelfs niet tijdens zware inspanningen.

Deze revolutionaire mineralen zijn verkrijgbaar in zoveel kleuren dat er één is voor elke teint, het maakt niet uit van welke etniciteit je bent. Wist je dat de Obama familie een gebruiker is. Hieronder een bloemlezing van een paar bekende koppen die Jane make-up en producten gebruiken.
Stacks Image 52

Stacks Image 5

Michelle Obama

Stacks Image 7

Emma Watson

Stacks Image 30

Sandra Bullock

Stacks Image 32

Téa Leoni

Stacks Image 34

Jennie Garth