De SlimLine capsule is de nieuwste, technisch meest geavanceerde medische spa capsule. In deze capsule werden veelvoudige technologieën voor gewichtverlies, stimulering van de stofwisseling en andere gerelateerde fysiologische kenmerken geïntegreerd. Slimline overwint succesvol de problemen van het traditionele dieet dat meestal faalt omdat de stofwisseling niet werd gestimuleerd en de “Set Point” niet werd verminderd.

Droge warmte, diep indringend infrarood licht, 99% zuivere zuurstof en intense LED light P-NIR golflengten worden tegelijk toegediend. Deze unieke combinatie vermindert de vetmassa en verstevigd het lichaam om drie redenen:
  • De BMR verhoogt omdat het metabolisme wordt gestimuleerd door een intensieve
  • Het “Set Point” vermindert permanent waardoor we ons lager gewicht kunnen behouden. Dit door de wijziging van de stofwisseling en de verhoging van de BMR.
  • Slappe en overtollige huid, fijne lijnen en tekenen van photo-veroudering verminderen. Dit door de verhoogde stofwisseling en aanmaak van nieuwe cellen door de intensive LED licht modules.
In de SlimLine™ capsule, hebben de veilige en voorgeprogrammeerde SI-LED LIM’s (Light Intensity Modules) drie golflengten: 590 nm, 630 nm en bijna infrarood NIR wavelength. Dit voor het herstel en de aanmaak van nieuwe cellen. De SlimLine LIFS ( Light Intensity facial system) zendt meer dan 1300 golflengten uit met super intens LED licht. Dit systeem zendt 590 nm, 630 nm en bijna-infra-rood golflengten uit voor gelaatsverstrakking, afslanking en anti-aging voordelen.

Bel gerust voor meer info, of stel je vraag via het infoformulier.