Bij Cocoon kan je terecht voor een brede waaier aan schoonheidsbehandelingen. Manicures en (medische) pedicures maken sinds de start deel uit van het aanbod. Dat is ook het geval voor epilaties en make-up. LIda kan je ook persoonlijk make-upadvies geven. Info en prijzen over de standaardzorgen vind je
hier. Voor de gelaats- en lichaamsverzorgingen wordt gebruik gemaakt van de kwaliteitsproducten van Sothys. Voor meer info over de Sothys behandelingen en het productenaanbod kan je hier terecht.

Sinds eind 2008 biedt Cocoon Esthetiek ook advies en begeleiding rond de proteïnendiëten van
Kyalin. Lida volgt je professioneel op en staat je bij met praktische tips en trucs. Uiteraard kan je bij Cocoon Esthetiek ook terecht voor de producten uit het brede Kyalin gamma. Meer info vind je hier.

Vanaf september 2009 legt de meest recente uitbreiding van het aanbod, de
Slimline, de link tussen de schoonheidsbehandelingen en het voedingsadvies waarvoor je al langer bij Cocoon Esthetiek terecht kan. Voor meer info kan je terecht op de aparte productpagina. die vind je hier.

Wil je je geliefde of goede vriend(in) verrassen met een leuke attentie, dan heeft Cocoon Esthetiek de oplossing voor je klaar. Lida kan je gepersonaliseerde
cadeaubonnen maken, waarbij je zelf kiest voor de behandeling die je cadeau wil doen, of het bedrag dat je wil schenken.

Voor
info over behandelingen kunnen jullie bij Lida terecht. Je vindt de contactgegevens op de contact pagina. Info over prijzen is terug te vinden in deze folder.