Cocoon Esthetiek - Het algemene aanbod

Naast het uitgebreide, gespecialiseerde aanbod van Sothys kan je bij Cocoon Esthetiek terecht voor een brede waaier van algemene schoonheidszorgen. Om het u wat overzichtelijker te maken, splitsen we ze hier op in 5 groepen:

Make-up - Epilatie - Pedicure - Manicure - Oogverzorging

Make-up

Iets te vieren? Wil je je partner verrassen met een nieuwe look? Of ben je zelf toe aan iets nieuws? Bij Cocoon Esthetiek wordt je
de look van een ster aangemeten. Je kan bij Lida ook terecht voor een typologiebepaling. Zo weet je welk kleurtype je bent, en kan je daar bij de aanschaf van die nieuwe outfit of make-up rekening mee houden. Daar houdt het niet op... Lida geeft je graag ook persoonlijk make-upadvies. Tijdens een sessie van een uur geeft Lida je tips en trucs over hoe je jezelf die professionele look elke keer opnieuw kan bezorgen. Je gaat ook zelf aan de slag, om alles in de vingers te krijgen.

Als je als
bruid wil schitteren, ben je bij Cocoon Esthetiek aan het juiste adres. Wil je iedereen van de suite ‚onder handen’ laten nemen? Vanaf 4 personen (de bruid niet inbegrepen) komt Lida aan huis. De make-up van de bruid is dan een cadeautje van Lida aan het nieuwe paar.

Alleen de beste producten van
Sothys worden gebruikt. Omdat de make-up er vroeg of laat af moet, kan je alle gebruikte producten ook kopen, om achteraf zelf te experimenteren.

naar boven

Epilatie

Epilaties worden in allerlei varianten aangeboden. In het
gelaat kunnen naast je wenkbrauwen ook je bovenlip, kin en wangen onthaard worden. Voor het bezoek aan het strand kan je bikinilijn bijgewerkt worden. Ook je dijen, onderbenen, oksels en onderarmen kunnen onthaard worden. De varianten kunnen bovendien gecombineerd worden, aan een voordeliger tarief.

naar boven

Pedicure - Manicure


Je
handen en voeten worden ook verwend bij Cocoon Esthetiek. Gewoon een kleurtje op je nagels of een verzorging tot in de puntjes, alles kan. In de pedicure zit standaard een voetmassage begrepen. Bij een manicure worden je handen gemasseerd.

naar boven

Oogverzorging

Bij een gelaatsverzorging kan je extra aandacht laten besteden aan je ogen. Kraaienpootjes, vochtophopingen en kringen. De huid rond je ogen gaat er
frisser en strakker uitzien. Kies je voor een voor een kuur, dan kan je rekenen op opmerkelijke resultaten. Lida kan je wenkbrauwen en wimpers ook kleuren. Hierdoor hoef je niet constant met je mascara in te zitten, en zien je wenkbrauwen en wimpers er toch verzorgd uit.

naar boven