Najaar 2010 is er één voor zoetebekjes
Deze herfst nodigt Sothys u uit voor een smakelijke kuur dankzij de gelimiteerde nieuwe professionele verzorging herfst/winter 2010.

Zoals in de natuur leeft onze huid op het ritme van de seizoenen en heeft ze behoefte aan verandering. De professionele seizoensverzorging is een innovatief concept dat de huid alle essentiële elementen bezorgt die ze nodig heeft gedurende deze gure tijd van het jaar. De behandeling combineert verrukkelijke extracten van vanille met caramel om uw huid een zachte en revitaliserende verzorging te schenken.

Ik begin de behandeling met een grondige reiniging, waarna ik masseer met de crème 'Modellage Vanilla Delight'. Deze crème heeft een fluweelachtige textuur en geurt heerlijk naar vanille en caramel. Dit wordt gevolgd door een peel-off masker met vanille-extract dat de huid een stralende glans geeft. Ik sluit af met de 'Melting Caramel Care', een melkachtige emulsie met de zachtheid van gesmolten caramel die de huid remineraliseert. Als extraatje geef ik jullie een Melting Caramel Care mee voor thuis.

Spring gerust eens binnen om meer te weten te komen over deze tijdelijke behandeling.

Peeling Resurfaçant
Sothys pakt vanaf dit najaar uit met een gloednieuwe professionele gelaatsverzorging. De behandeling werd geïnspireerd vanuit de medische wereld maar heeft nog altijd die duidelijke Sothys stempel, waarbij de nadruk ligt op het behoud van het evenwicht en het comfort van de huid. De verzorging is er voor zowat elk huidtype, en garandeert onmiddellijke en duurzame resultaten, omdat ze gebaseerd is op spitstechnologie en de deskundigheid van de schoonheidsspecialiste. Testgroepen waren unaniem tevreden, want hun huid was glad, zacht en glanzend... als nieuw.

De behandeling bestaat uit vier duidelijke stappen. Ik begin met een grondige reiniging van de huid. De bedoeling hiervan is om onregelmatigheden te verwijderen en de huidkorrel fijn te maken. Het bereidt de huid ook voor op de volgende stap, nl. het gladslijpen. In deze tweede fase worden de dode huidcellen verwijderd en stimuleer ik de celvernieuwing. In deze fase wordt de huid gladder, fijner en helderder. Onder de vapozone krijg je ook nog een dieptereiniging. Vervolgens herstel ik het evenwicht van de huid in de derde fase van de behandeling. De huid wordt geredynamiseerd en krijgt haar soepelheid en éclat terug. Tot slot krijgt de huid via een masker haar souplesse en vitaliteit terug.

De behandeling kan thuis verder gezet worden met de hulp van de bestaande Sothys producten. Ik adviseer je graag over de details.


Verfrissend voorjaar 2010

Sothys pakt voor deze lente en zomer uit met een nieuwe frisse en weldoende behandeling. De behandeling springt er uit door haar uitgesproken kleuren en uitmuntend parfum. Die kleuren en geuren zijn terug te voeren naar de actieve bestanddelen van de behandeling: framboos en rabarber.

De framboos is gekozen omdat die rijk is aan vitamine C, mineralen en anti-oxidanten.

Rabarbar werd meer dan 4000 jaar geleden in China al geteeld omwille van de medische eigenschappen. Als anti-oxidant heeft het rabarberextract een gunstige invloed op het glanzen van de huid.