Update 20/09/2009

Allerliefste bezoeker,

Er komen verschrikkelijk drukke maanden aan. In eerste instantie omdat ik een nieuw toestel onder de knie moet krijgen. Sinds kort kunnen jullie bij mij terecht voor een Slimline behandeling. Neem zeker een kijkje op de de
Slimline pagina van deze site voor meer info en prijzen. Daarnaast staat er op 17 oktober een opendeurdag ingepland. Jullie zijn die dag allemaal van harte welkom van 10h00 tot 17h00 voor demonstraties, workshops en proevertjes. Voor sommigen is dit dé kans om het nieuwe instituut eens van kortbij te zien. Voor anderen is dit de uitgelezen gelegenheid om die vraag te stellen waar ze totnogtoe mee zaten. Klik op deze link om de uitnodiging te bekijken en eventueel af te drukken.

Niet alleen ik zal het de komende weken druk hebben. Bij jullie volgende bezoek zal de gevel van het instituut een grondige facelift gekregen hebben. Voorbijgangers zullen nu van ver kunnen zien dat Cocoon een schoonheidsinstituut is. Een nieuw kleurtje, een nieuw uithangbord, geblindeerde ramen. Het zal er allemaal lekker strak uitzien.

Omdat er voor de Slimline beneden geen plaats meer was, ben ik naar boven uitgeweken. De eerste verdieping wordt nu dus ook ingepalmd. De ruimte waar de Slimline staat zal heel ‚zen’ ingericht worden zodat de ervaring zo rustgevend mogelijk zal zijn. Alhoewel ik die gevel en de inrichting van de Slimline kamer graag allemaal zelf zou doen, heb ik de uitvoering van bovenstaande taken uitbesteed aan de vakkundige handen van echte professionals. Ik kijk alvast uit naar het eindresultaat.

Goed. Dat was weer een hele boterham. Tot de volgende keer, of anders, zien we mekaar wel op de opendeurdag Winking

Groetjes,

Lida
0 Comments

Kyalin tips #2

Ze zitten niet stil bij Kyalin. En ik ben blij dat ik kan aankondigen dat het Kyalin gamma nog wat uitgebreid is. Vanaf nu kan je bij mij terecht voor volgende nieuwe producten:

- Yoghurt aardbei reep
- Amandel reep
- Kokosnoot crunch reep

De bovenstaande repen vullen het bestaande Kyalin repen gamma aan. Alle repen mogen meteen vanaf de eerste fase gegeten worden met een maximum van 1 reep per dag. De kokosnoot Crunch is niet echt nieuw, maar de samenstelling werd vernieuwd met het oog op een optimale nutritionele samenstelling. Als je meer info wil over de ingrediënten en de voedingswaarden van deze nieuwe repen, geef dan een seintje.

- Chocoladepudding

Misschien ook niet ècht nieuw denk je, maar het gaat hier wel degelijk over een nieuwe variant.

- Vochtafdrijver

Vanaf vandaag zijn er 2 soorten vochtafdrijvers beschikbaar. De eerste soort is op basis van planten met thee-perzik smaak. Hiervan mag je maar 1 stick per dag gebruiken. De stick zelf meng je in anderhalve liter water. De tweede soort vochtafdrijver is ook samengesteld op basis van planten en heeft een sinaas-pompelmoes smaak. Deze vochtafdrijver is er speciaal voor mensen die vaak zonnebaden (ook mensen die niet vaak in de zon liggen mogen dit drinken, hoor). De Slim&Sun vochtafdrijver is namelijk verrijkt met een zonnefactor die beschermt bij het zonnen. Van deze vochtafdrijver mag je maximum 2 sticks per dag gebruiken. De sticks meng je met 100 ml water.

- Ortilax

Dit voedingssupplement is er speciaal voor mensen die kampen met hardnekkige constipatie. De samenstelling van het supplement stimuleert de darmtransit op een doeltreffende en snelle manier wat resulteert in een goede en regelmatige stoelgang. De dosis per dag kan variëren van 2 tot 4 tabletten.

- Thaïse schotels

Nieuwe en smakelijke toevoeging aan het gamma (ik kan het bevestigen) zijn de noedels. De noedels zijn beschikbaar in 4 verschillende smaken: groene curry met kip, limoen met kip, groene curry met garnaal en limoen met garnaal. Ook hiervan kan ik jullie de technische fiches bezorgen, als jullie dat willen. Ik voeg ook nog wat foto’tjes toe van de schoteltjes.Voilà, dat was het alweer. Tot de volgende keer!

Groetjes,

Lida
0 Comments

Kyalin tips #1

Als je succes wil boeken met het Kyalin dieet is het belangrijk dat je strikt de richtlijnen volgt. Gelukkig mag er ook af en toe buiten de lijntjes gekleurd worden.

De makers van de Kyalin producten lieten weten dat uit rondvraag bij veel van hun klanten is gebleken dat er steeds meer vraag is naar kant-en-klare vinaigrettes. Van het brede aanbod op de markt is niet altijd duidelijk welke vinaigrettes in aanmerking komen voor een combinatie met het Kyalin proteïnedieet...

Er zijn een paar vinaigrettes uit het gamma van Vandemoortele die vanwege hun optimale samenstelling in aanmerking komen om zelfs al gebruikt te worden in de eerste fase van het Kyalin dieet. Deze producten kan je in het instituut niet verkrijgen, maar zijn wel vrij verkrijgbaar in de winkel. Ik heb laatst een fles van elk gekocht in de Colruyt, en ik heb ze ook al in de Delhaize zien staan. Voor de volledigheid voeg ik een foto’tje toe van de flessen, zodat jullie ze makkelijk kunnen herkennen in de winkel. Oh ja, de vinaigrettes zijn erg lekker!

0 Comments