Promo van de maand: So Polish kennismakingsaanbod

In mijn vorige blogpost vertelde ik jullie over de nieuwste uitbreiding van ons gamma, So Polish. Wil je meer weten over de nagellak van de toekomst, lees dan zeker mijn vorige blogpost, of neem een kijkje op de So Polish productpagina.

Om jullie de kans te geven meer dan één kleurtje uit te testen, heb ik voor deze maand een speciaal kennismakingsaanbod voorzien. Als je in februari na je eerste afspraak meteen een tweede afspraak vastlegt, krijg je op die tweede afspraak 50% korting. Dat betekent dat je 4 weken lang zeker bent van schitterende nagels.

En geef toe, wie wil er nu niet stralen met prachtige nagels op Valentijn?

Bellen voor een afspraak kan op het gekende nummer. Voor zij die dat even niet bij de hand hebben, je kan dat ook
hier vinden.

promo_201202
0 Comments

Nieuw in ons gamma: So Polish

Liefste mensen, ik geef toe, ik ben er een beetje laat mee, maar beter laat dan nooit... Ik wil jullie vandaag de nieuwste toevoeging aan ons gamma voorstellen: de So Polish nagellak.

Ik doe So Polish ondertussen een kleine maand, en tot op vandaag heb ik alleen maar tevreden klanten. De reden is simpel: So Polish doet gewoon wat het belooft. Wat belooft So Polish dan? Lees er alles over op de nieuwe
So Polish pagina, elders op deze website.

So Polish moet aangebracht worden in het instituut. Omdat onderhoud niet nodig is, volstaat het om na 14 dagen de nagellak te verwijderen met de speciale So Polish remove. Een nieuwe afspraak is niet nodig. Je kan die remover gewoon bij mij kopen nadat je de So Polish hebt laten aanbrengen.

Hou de website zeker in de gaten. In februari ben ik nog iets van plan rond So Polish...


sopolish


0 Comments