Uit het leven gegrepen

Terug van weggeweest

Ik heb al even niks meer van me laten horen op deze website, lieve mensen. Ik kan me weg stoppen achter mijn drukke agenda, en mijn verlof (de laatste dagen zijn begonnen), maar eigenlijk moet ik toegeven dat ik dat "webgedoe", en de toegevoegde waarde ervan, allemaal nog niet zo goed begrepen heb. Maar Jo blijft me pushen om posts te schrijven, en ik heb hem plechtig beloofd om daar werk van te maken. Ik zit ondertussen met een paar leuke ideeën en onderwerpen. Kom binnenkort dus zeker eens terug piepen. Ik zal jullie niet ontgoochelen. Ik ben ook van plan om alles interactiever te maken. Ik reken dus ook op jullie inbreng. En jullie hoeven dit niet voor niks te doen.

Om mijn stilteperiode af te sluiten, en de vakantie nog niet helemaal te laten voor wat ze is, vinden jullie hieronder een paar foto's als getuigenis dat Sothys wel degelijk een internationaal gerenommeerd bedrijf is. Ik ga er al eens graag tussenuit, en als we op vakantie collega's tegenkomen die ook Sothys gebruiken, durf ik daar al eens een fotootje van te maken.

We zijn begonnen met het vastleggen van onze Sothys 'bedevaart' in Rotterdam:

Sothys in Rotterdam

In Parijs kan Sothys uiteraard niet ontbreken. Ik ben er al op cursus geweest. Maar de batterij van de camera was plat toen we het instituut op de Champs Elysées bezochten. Perfect excuus om nog eens terug te gaan naar Parijs, lijkt me Winking

De voorbije vakantie in het Zuidfranse Eygalières bracht ons tijdens uitstapjes in Avignon en Isle sur la Sorge, plaatsen waar de Sothys cultuur ondertussen ook doorgedrongen is...Er staan nog tal van steden op mijn verlanglijst, maar ik vrees dat ik nooit overal zal geraken. Daarom doe ik een oproep aan ieder van jullie om me een fotootje te bezorgen van wanneer jullie, al dan niet toevallig, op Sothys, Kyalin of Slimline stoten op jullie binnen- of buitenlandse avonturen. Je foto zal een gewaardeerde plaats krijgen op deze website. Wie me voor het einde van het jaar (2010) een foto van het instituut bezorgt dat het verst van het mijn gevestigd is, wint een verzorging. Om alle discussies te vermijden stel ik voor dat jullie me een mailtje (
lida@cocoon-esthetiek.be) sturen met jullie foto, de naam van de stad, en indien mogelijk het adres van het instituut.

Let the games begin!

En tot een volgende, hè.
0 Comments

Cyberspace

Het is me wat, dat Internet... Ik heb er geen verstand van, maar een mens mag niet achter blijven, niwaar? Gelukkig heb ik een ventje dat een beetje kaas gegeten heeft van al die nieuwe technologieën en deze website in mekaar gebokst heeft. Ik zit sinds kort zelfs op Facebook en Cocoon Esthetiek heeft een eigen Facebook fanpage!
En daar houdt het niet op. Ik ben nu zelfs bezig aan mijn blog! Ik weet nog niet goed wat dit allemaal kan betekenen, maar ik sta hier onder lichte dwang. Ik zal jullie langs deze weg een beetje op de hoogte houden van het dagelijkse reilen en zeilen in mijn instituut. Kom dus zeker terug om hier een kijkje te nemen. Misschien herken je jezelf wel in één van de anekdotes. Uiteraard gebeurt alles anoniem.
Op mijn blog zal ik ook tips meegeven rond de zaken die ik aanbied. Dat zal dus over behandelingen en producten gaan, maar ook over Kyalin.

0 Comments