Update 20/09/2009

Allerliefste bezoeker,

Er komen verschrikkelijk drukke maanden aan. In eerste instantie omdat ik een nieuw toestel onder de knie moet krijgen. Sinds kort kunnen jullie bij mij terecht voor een Slimline behandeling. Neem zeker een kijkje op de de
Slimline pagina van deze site voor meer info en prijzen. Daarnaast staat er op 17 oktober een opendeurdag ingepland. Jullie zijn die dag allemaal van harte welkom van 10h00 tot 17h00 voor demonstraties, workshops en proevertjes. Voor sommigen is dit dé kans om het nieuwe instituut eens van kortbij te zien. Voor anderen is dit de uitgelezen gelegenheid om die vraag te stellen waar ze totnogtoe mee zaten. Klik op deze link om de uitnodiging te bekijken en eventueel af te drukken.

Niet alleen ik zal het de komende weken druk hebben. Bij jullie volgende bezoek zal de gevel van het instituut een grondige facelift gekregen hebben. Voorbijgangers zullen nu van ver kunnen zien dat Cocoon een schoonheidsinstituut is. Een nieuw kleurtje, een nieuw uithangbord, geblindeerde ramen. Het zal er allemaal lekker strak uitzien.

Omdat er voor de Slimline beneden geen plaats meer was, ben ik naar boven uitgeweken. De eerste verdieping wordt nu dus ook ingepalmd. De ruimte waar de Slimline staat zal heel ‚zen’ ingericht worden zodat de ervaring zo rustgevend mogelijk zal zijn. Alhoewel ik die gevel en de inrichting van de Slimline kamer graag allemaal zelf zou doen, heb ik de uitvoering van bovenstaande taken uitbesteed aan de vakkundige handen van echte professionals. Ik kijk alvast uit naar het eindresultaat.

Goed. Dat was weer een hele boterham. Tot de volgende keer, of anders, zien we mekaar wel op de opendeurdag Winking

Groetjes,

Lida
0 Comments