Kyalin goes multicolour

Het uitgebreide Kyalin gamma met de vele kant-en-klaar producten die er de laatste jaren zijn bijgekomen, maakt het er niet gemakkelijker op om de juiste producten te kiezen tijdens de verschillende fasen van het dieet: Welke producten zijn reeds toegelaten in fase 1? Welke producten zijn meermaals per dag toegelaten en welke producten moeten worden beperkt?

Het antwoord op al deze vragen vind je vanaf nu simpelweg terug via onze kleurencode! Elk product heeft een kleur gekregen op basis van zijn specifieke samenstelling (hoeveelheid eiwitten en opneembare koolhydraten, vetgehalte, enz.). We hanteren drie kleuren die het volgende betekenen:
- Groene kleur = onbeperkt toegelaten
- Gele kleur = 1x/dag toegelaten
- Oranje-rode kleur = 3x/week toegelaten
0 Comments

Kyalin tips #2

Ze zitten niet stil bij Kyalin. En ik ben blij dat ik kan aankondigen dat het Kyalin gamma nog wat uitgebreid is. Vanaf nu kan je bij mij terecht voor volgende nieuwe producten:

- Yoghurt aardbei reep
- Amandel reep
- Kokosnoot crunch reep

De bovenstaande repen vullen het bestaande Kyalin repen gamma aan. Alle repen mogen meteen vanaf de eerste fase gegeten worden met een maximum van 1 reep per dag. De kokosnoot Crunch is niet echt nieuw, maar de samenstelling werd vernieuwd met het oog op een optimale nutritionele samenstelling. Als je meer info wil over de ingrediënten en de voedingswaarden van deze nieuwe repen, geef dan een seintje.

- Chocoladepudding

Misschien ook niet ècht nieuw denk je, maar het gaat hier wel degelijk over een nieuwe variant.

- Vochtafdrijver

Vanaf vandaag zijn er 2 soorten vochtafdrijvers beschikbaar. De eerste soort is op basis van planten met thee-perzik smaak. Hiervan mag je maar 1 stick per dag gebruiken. De stick zelf meng je in anderhalve liter water. De tweede soort vochtafdrijver is ook samengesteld op basis van planten en heeft een sinaas-pompelmoes smaak. Deze vochtafdrijver is er speciaal voor mensen die vaak zonnebaden (ook mensen die niet vaak in de zon liggen mogen dit drinken, hoor). De Slim&Sun vochtafdrijver is namelijk verrijkt met een zonnefactor die beschermt bij het zonnen. Van deze vochtafdrijver mag je maximum 2 sticks per dag gebruiken. De sticks meng je met 100 ml water.

- Ortilax

Dit voedingssupplement is er speciaal voor mensen die kampen met hardnekkige constipatie. De samenstelling van het supplement stimuleert de darmtransit op een doeltreffende en snelle manier wat resulteert in een goede en regelmatige stoelgang. De dosis per dag kan variëren van 2 tot 4 tabletten.

- Thaïse schotels

Nieuwe en smakelijke toevoeging aan het gamma (ik kan het bevestigen) zijn de noedels. De noedels zijn beschikbaar in 4 verschillende smaken: groene curry met kip, limoen met kip, groene curry met garnaal en limoen met garnaal. Ook hiervan kan ik jullie de technische fiches bezorgen, als jullie dat willen. Ik voeg ook nog wat foto’tjes toe van de schoteltjes.Voilà, dat was het alweer. Tot de volgende keer!

Groetjes,

Lida
0 Comments

Kyalin tips #1

Als je succes wil boeken met het Kyalin dieet is het belangrijk dat je strikt de richtlijnen volgt. Gelukkig mag er ook af en toe buiten de lijntjes gekleurd worden.

De makers van de Kyalin producten lieten weten dat uit rondvraag bij veel van hun klanten is gebleken dat er steeds meer vraag is naar kant-en-klare vinaigrettes. Van het brede aanbod op de markt is niet altijd duidelijk welke vinaigrettes in aanmerking komen voor een combinatie met het Kyalin proteïnedieet...

Er zijn een paar vinaigrettes uit het gamma van Vandemoortele die vanwege hun optimale samenstelling in aanmerking komen om zelfs al gebruikt te worden in de eerste fase van het Kyalin dieet. Deze producten kan je in het instituut niet verkrijgen, maar zijn wel vrij verkrijgbaar in de winkel. Ik heb laatst een fles van elk gekocht in de Colruyt, en ik heb ze ook al in de Delhaize zien staan. Voor de volledigheid voeg ik een foto’tje toe van de flessen, zodat jullie ze makkelijk kunnen herkennen in de winkel. Oh ja, de vinaigrettes zijn erg lekker!

0 Comments