Kyalin tips #1

Als je succes wil boeken met het Kyalin dieet is het belangrijk dat je strikt de richtlijnen volgt. Gelukkig mag er ook af en toe buiten de lijntjes gekleurd worden.

De makers van de Kyalin producten lieten weten dat uit rondvraag bij veel van hun klanten is gebleken dat er steeds meer vraag is naar kant-en-klare vinaigrettes. Van het brede aanbod op de markt is niet altijd duidelijk welke vinaigrettes in aanmerking komen voor een combinatie met het Kyalin proteïnedieet...

Er zijn een paar vinaigrettes uit het gamma van Vandemoortele die vanwege hun optimale samenstelling in aanmerking komen om zelfs al gebruikt te worden in de eerste fase van het Kyalin dieet. Deze producten kan je in het instituut niet verkrijgen, maar zijn wel vrij verkrijgbaar in de winkel. Ik heb laatst een fles van elk gekocht in de Colruyt, en ik heb ze ook al in de Delhaize zien staan. Voor de volledigheid voeg ik een foto’tje toe van de flessen, zodat jullie ze makkelijk kunnen herkennen in de winkel. Oh ja, de vinaigrettes zijn erg lekker!

0 Comments